دسته : طرح های توجیهی و کارآفرینی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 362 KB
تعداد صفحات : 32
بازدیدها : 228
برچسبها : طرح توجیهی پروژه کارآفرینی معدن گچ خاک
مبلغ : 1000 تومان
خرید این فایلپروژه کارآفرینی بهره برداری از معدن گچ و خاک (با ظرفیت 100000 تن در سال) در 32 صفحه ورد قابل ویرایش
مقدمه :
گچ به عنوان مصالح ساختمانی مصرف عمده در ساختمان سازی دارد. روش استخراج گچ خاکی برداشت توسط لودر و سپس بارگیری به داخل کامیون برای حمل می باشد، بدین ترتیب که ابتدا باطله سطحی برداشته شده و سپس سینه کار و آماده سازی جبهه کار انجام شده و آنگاه عملیات استخراج ماده معدنی با برداشت به تدریج از ابتدای سینه کار آغاز و ادامه خواهد یافت، باطله های سطحی ماده معدنی توسط بلدوزر استجاری پیش بینی شده پاکسازی و باطله برداری خواهد شد.
دلایل انتخاب طرح :
توجه به خودکفایی این صنعت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که بهره برداری از معدن گچ و خاک می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعالیت های صنعتی و معدنی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.
میزان مفید بودن طرح برای جامعه
این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .
تعداد اشتغالزایی این طرح 9 نفر می باشد.
گَچ: سولفات دو کلسیم آبدار طبیعی است که در تشکیلات خاکی پوسته جامد کره زمین بصورت قشرهای نسبتاً ضخیم فراوان است که آن را استخراج می کنند و مورد استفاده قرار می دهند . معمولاً گچ همیشه در طبیعت باسایر ترکیبات خالی وناخالصیها همراه است. گچ را پس از استخراج از معدن مانند آهک بکوره می برند و تا دمای حدود 180 درجه سانتیگراد حرارت می دهند تا مقداری از مولکولهای آب تبلورش را از دست بدهد وبصورت گچ قابل استفاده در بنایی و قالب گیری در آید.
2CaSO4 · 4H2O → 2CaSO4 · H2O + 3H2O
گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :
بر اساس هماهنگی های بعمل آمده در بازدید از مرکز بهره برداری از معدن گچ و خاک به بررسی سیستم ها و دستگاهها و ماشین آلات موجود در محل پرداختیم و سیستم مدیریت و روش های تامین مواد اولیه را در کارخانه مورد ارزیابی قرار دادیم،
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده
ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفتو توسعه قرار گیرد در بخش معدن و سنگ های معدنی نیز که بازار رقابتی بسیار شدیدی دارد استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، طراحی های گرافیکی تبلیغاتی و استفاده از شیوه های نوین معدنی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت میباشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .
خرید و دانلود آنی فایل