دسته : اقتصاد
فرمت فایل : word
حجم فایل : 399 KB
تعداد صفحات : 66
بازدیدها : 155
برچسبها : سیستمهای تجاری تجارت الکترونیک
مبلغ : 4000 تومان
خرید این فایلمعرفی تحقیق سیستمهای تجاری؛ تجارت الکترونیک
به کارگیری و استقرار موفقیت آمیز تجارت الکترونیک به وجود یک برنامه و استراتژی مدرن و مشخص نیازمند است. بدون وجود استراتژی مناسب، تجارت الکترونیک ممکن است کلیه تلاشهای شرکت در راستای استقرار تجارت الکترونیک با شکست مواجه شده و ضمن اتلاف منابع مالی، انسانی و زمانی حتی بقای سازمان نیز با تهدید رو به رو شود. گام اولیه و اساسی تدوین استراتژی بدون شک تدوین و طراحی اهداف استراتژیک تجارت الکترونیک در چارچوب سلسله مراتب اهداف یعنی چشم انداز، رسالت و اهداف بلندمدت و کوتاه مدت سازمانی است. در این مقاله بر مبنای فرایند برنامه ریزی استراتژیک، اهداف استراتژیک این فرایند در چارچوب چشم اندازها، رسالت و اهداف برای فعالیت در محیط الکترونیک تشریح می شود. تحولات پرشتاب در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات تغییرات سیاسی، اقتصادی و اجتماعی گسترده ای را موجب شده است. جهانی شدن در حقیقت ثمره پیشرفتهای شگفت انگیز در بخش فناوری اطلاعات است.
شاید بتوان ادعا کرد به اندازه پژوهشگرانی که روی این موضوع پژوهش یا مطالعه کرده اند، تعریفی از تجارت الکترونیک یافت. تعریف ساده تر انجام امور تجارت به وسیله ابزارهای الکترونیک است. ضعف این تعریف در این نکته است که برخی افراد ممکن است دچار این اشتباه شوند که تنها تجارتی، تجارت الکترونیک است که کاملاً به وسیله ابزارهای الکترونیک انجام شود.
سازمان توسعه و همکاریهای اقتصادی (OECD)، تجارت الکترونیک را چنین تعریف کرده است: انجام تجارت کالاها و خدمات از طریق تار جهان گستر، چه آن دسته از کالاها و خدماتی که قابلیت ارایه و تحویل از طریق تار جهان گستر را دارند و خواه آنهایی که این قابلیت در آنها وجود ندارند.
در تعریفی دیگر تجارت الکترونیک خرید و فروش کالاها، خدمات و اطلاعات با استفاده از شبکه های رایانه ای از جمله تار جهان گستر ارایه شده است. ...
تا اواخر دهه 90 میلادی عموم مدل های تجارت الکترونیک با تاکید بر مصرف کننده نهایی شکل گرفته بودند و در دسته موسسه برای مشتری قرار می گرفتند. ولی به تدریج و با مهیا شدن فرصتها و امکان استفاده جدی، شرکتهای بزرگ نیز استفاده از مدل های تجارت الکترونیک را مناسب و سودآور یافتند. لذا به سرمایه گذاری در مدل هایی پرداختند که به استفاده از این بستر در ارتباط بین شرکتها یاری می رسانند و در دسته موسسه برای موسسه قرار می گیرند. از این دوره به بعد مدل های موسسه برای موسسه به لحاظ حجم مبادلات بر مدل های موسسه برای مشتری پیشی گرفتند.
سیستم های تجارت الکترونیک در اتخاذ استراتژی های جدید مدیریت مشتریان نقش مهمی دارند، زیرا:
* خریداران و فروشندگان را به طور مستقیم با هم مرتبط می سازند؛
ازتبادل کامل اطلاعات دیجیتال بین دو طرف پشتیبانی می کنند؛
* در زمان صرفه جویی و محدودیتها را رفع می کند؛
* از فعالیتهای تعاملی بین دو طرف پشتیبانی می کند و بنابراین، می تواند به طور پویا با رفتار مشتریان منطبق شود. ...
فناوری های مورد استفاده در تجارت الکترونیک محدود به اینترنت و وب نیست.
این دو مطمئنا از کاربردی ترین ابزارهای مورد استفاده در سیستم های تجارت الکترونیک مشتریان به شمار می روند و اغلب در مثالهای ما مورد استفاده هستند، اما این وضعیت با وجود ابزارهای هوشمند و داده های رسانه ای (متن، صدا، تصویر، ویدئو و....) مرتبط با یک شبکه آزاد تغییر خواهد کرد. به همین ترتیب، کیوسک های رسانه ای و تلویزیون های تعاملی نیز به عنوان مجاری تجارت الکترونیک به کار ما می آیند. ...
چکیده
مقدمه
تعریفی جامع از تجارت الکترونیک
تغییر اهداف کسب و کار در تجارت الکترونیک
تجارت الکترونیک
مدیریت و تجارت الکترونیک
چشم انداز تجارت الکترونیک
رسالت تجارت الکترونیک
1 - تعهد سازمانی به ذی نفعان در بازار الکترونیک
2 - حوزه کسب و کار
3 - منابع مزیت رقابتی تجارت الکترونیک
4 - تصویر آینده سازمان به بازار الکترونیک
اهداف
عاملهای نرم افزاری هوشمند
تعریف عاملهای نرم افزاری هوشمند
بررسی حضور عاملهای نرم افزاری هوشمند در جنبه های مختلف تجارت الکترونیک
عاملهای نرم افزاری در خرید اینترنتی
شناسایی نیاز
کارگزاری
مذاکره
پرداخت و تحویل
خدمات محصول و ارزیابی
حراجهای آنلاین
تجارت B2B
شیوه های کسب و کار الکترونیک
معایب کسب و کار الکترونیک
چارچوب تحلیلی
کسب مزیت رقابتی در تجارت الکترونیکی
مزیت رقابتی پایدار در تجارت الکترونیکی
تجارت الکترونیکی از طریق تلفن همراه